Menu

Software voor de voeradviseur voor een advies op maat

Afbeelding - Agribusiness

VoerExpert is dé ideale assistent voor u als voeradviseur. Een gebruiksvriendelijk programma, waarbij uw praktische ervaring en onze wetenschappelijke kennis worden gecombineerd tot een onderbouwd voeradvies. Bovendien heeft u alle benodigde gegevens automatisch bij de hand en helpt u uw klanten met duidelijke grafische weergaves.

Lees meer
Afbeelding - Agribusiness

Feedm is het online portaal om bedrijfsprestaties te monitoren, verbeteringen te signaleren en een passend rantsoenadvies op te stellen. Met Feedm heeft u overal alle data bij de hand om een goed voeradvies te geven.

Lees meer

Meer informatie of advies nodig?

Bent u benieuwd hoe onze adviessoftware u en uw klanten vooruithelpt, neem dan contact met ons op.

Wellicht ook interessant voor u

Afbeelding - Alles in de cloud

Alles in de cloud

Met cloud computing (of: werken in de cloud) beschikt u overal ter wereld over uw data en programmatuur in een zwaarbeveiligde omgeving. Bij Rovecom Zakelijk vertellen ze u er graag over.

Afbeelding - Bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware

Word optimaal ondersteund bij het uitvoeren van uw bedrijfsprocessen met de juiste software. Rovecom Zakelijk geeft al 15 jaar lang advies over de best passende software bij diverse ondernemingen.

Afbeelding - Maatwerksoftware

Maatwerksoftware

Stelt u zich eens voor dat uw businessidee werkelijkheid wordt met de ontwikkeling van een (online) applicatie op maat. Rovecom OpMaat helpt u daarbij. Van idee tot uitvoering. Van begin tot eind en tot ver daarna.

Afbeelding - Back-up

Back-up

Een goed werkende back-up is van levensbelang. Door gebruik te maken van de zogenaamde 3-2-1 back-upregel bent u altijd verzekerd van uw data. Rovecom Zakelijk weet hier alles van.

Rovecom Agri&Food is onderdeel van Rovecom

Rovecom is een bedrijf dat van innovatie haar dagelijkse werk heeft gemaakt. Het bedrijf is gevestigd in Hoogeveen en onderverdeeld in drie activiteiten, die zich allen focussen op hun eigen specialismen en branches. Rovecom Agri&Food ontwikkelt standaard flexibele bedrijfs- en adviessoftware voor de agri- en foodsector. Rovecom OpMaat verbetert bedrijfsprocessen door het toepassen van slimme en op maat gemaakte automatiseringsoplossingen voor de agribusiness. Rovecom Zakelijk bedient de regionale mkb-markt met IT-diensten en bedrijfssoftware.