Menu

Standaard software voor het digitaliseren van ieder groen-, grond- en infrabedrijf

Afbeelding - Groen, Grond & Infra

WerkExpert is planning- en administratiesoftware voor op kantoor. Het ondersteunt al meer dan 20 jaar de bedrijfsvoering van diverse bedrijven – verschillend in omvang – in de groen-, grond- en infrasector.

Lees meer
Afbeelding - Groen, Grond & Infra

eVDM is dé elektronische oplossing voor mestregistratie. Met eVDM worden mestbonnen digitaal ingevuld en verstuurd, waarmee de afhandeling van het mesttransport sneller verloopt en de papieren versie overbodig wordt.

Lees meer
Afbeelding - Groen, Grond & Infra

MiMIS is een softwarepakket om snel en gemakkelijk mesttransporten in te voeren en te verwerken. Zowel voor het vervoer van dierlijke mest als voor het vervoer van zuiveringsslib en compost.

Lees meer

Direct in contact

Bent u benieuwd hoe onze adviessoftware u en uw klanten vooruithelpt, neem dan contact met ons op.

Wellicht ook interessant voor u

Afbeelding - Alles in de cloud

Alles in de cloud

Met cloud computing (of: werken in de cloud) beschikt u overal ter wereld over uw data en programmatuur in een zwaarbeveiligde omgeving. Bij Rovecom Zakelijk vertellen ze u er graag over.

Afbeelding - Bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware

Word optimaal ondersteund bij het uitvoeren van uw bedrijfsprocessen met de juiste software. Rovecom Zakelijk geeft al 15 jaar lang advies over de best passende software bij diverse ondernemingen.

Afbeelding - Maatwerksoftware

Maatwerksoftware

Stelt u zich eens voor dat uw businessidee werkelijkheid wordt met de ontwikkeling van een (online) applicatie op maat. Rovecom OpMaat helpt u daarbij. Van idee tot uitvoering. Van begin tot eind en tot ver daarna.

Afbeelding - Back-up

Back-up

Een goed werkende back-up is van levensbelang. Door gebruik te maken van de zogenaamde 3-2-1 back-upregel bent u altijd verzekerd van uw data. Rovecom Zakelijk weet hier alles van.

Rovecom Agri&Food is onderdeel van Rovecom

Rovecom is een bedrijf dat van innovatie haar dagelijkse werk heeft gemaakt. Het bedrijf is gevestigd in Hoogeveen en onderverdeeld in drie activiteiten, die zich allen focussen op hun eigen specialismen en branches. Rovecom Agri&Food ontwikkelt standaard flexibele bedrijfs- en adviessoftware voor de agri- en foodsector. Rovecom OpMaat verbetert bedrijfsprocessen door het toepassen van slimme en op maat gemaakte automatiseringsoplossingen voor de agribusiness. Rovecom Zakelijk bedient de regionale mkb-markt met IT-diensten en bedrijfssoftware.