Menu

Een jaar lang gratis gebruik van onze software

Lees hier de voorwaarden

Actievoorwaarden

De volgende actievoorwaarden hebben betrekking op de Winactie: een jaar lang gratis gebruik van WerkExpert of MiMIS, aangeboden door Rovecom Agri&Food.

– De actieperiode loopt van 14 september 2022 tot en met 17 september 2022.

– Deelnemen aan de actie is kosteloos.

– Deelnemen aan de actie kan door de volledig ingevulde bedrijfsgegevens achter te laten bij de stand van Rovecom, nummer M2.07, tijdens de beurs Agrotechniek Holland middels de daartoe bestemde kaarten. Kaarten die na 17 september worden ingeleverd zijn, vallen buiten de actie.

– Deelnemen vanaf 18 jaar of ouder.

– Elk bedrijf mag maximaal 1 keer deelnemen. Meerdere ingevulde kaarten van hetzelfde bedrijf tellen als 1.

– De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere doeleinden.

– De prijs is niet overdraagbaar.

– Door deelname aan deze actie verleent de prijswinnaar toestemming aan Rovecom om zijn/haar naam voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.

– Door deelname aan deze actie verleent u Rovecom toestemming uw mailadres in onze maillijst op te nemen.

– Rovecom gaat vertrouwelijk om met ingevulde persoonsgegevens. Deze worden door Rovecom niet verstrekt aan derden.

– De actie houdt in dat de winnaar een licentieovereenkomst afsluit, maar de eerste twaalf maanden geen licentiekosten verschuldigd is voor het gebruik van de software.

– De gebruiker heeft het recht de licentieovereenkomst binnen de actieperiode van twaalf maanden per direct op te zeggen.

– De gebruiker heeft binnen de actieperiode van twaalf maanden recht op 4 uur gratis gebruik van de telefonische servicedesk van Rovecom Agri&Food voor vragen over het gebruik van de software.

– De gebruiker betaalt voorafgaand aan de actieperiode alleen de kosten voor de installatie en implementatie, plus reiskosten, van onze implementatiespecialist.

– De actieperiode van 12 maanden start op het moment dat de software door Rovecom is ingericht.

– De software wordt door Rovecom bij u lokaal of in uw eigen cloud-omgeving geïnstalleerd.

– De start van de actieperiode vindt uiterlijk 3 maanden na bekendmaking van de winnaar plaats.

– De kosten van de implementatie hangen af van de pakketkeuze van de gebruiker.

– De winnaar is vrij in zijn pakketkeuze, wat inhoudt dat de gebruiker zelf bepaalt met welk pakket hij twaalf maanden wil gaan werken.

– Zonder opzegging binnen de actieperiode van 12 maanden, loopt de licentieovereenkomst na het verstrijken van de actieperiode automatisch door en betaalt de gebruiker de op dat moment geldende licentievergoeding en gaan de voorwaarden in zoals opgenomen in de licentieovereenkomst.

– Indien de gebruiker besluit te willen stoppen met het gebruik van de software, dient dit schriftelijk kenbaar gemaakt te worden door een e-mail te sturen naar werkexpert@rovecom.nl of mimis@rovecom.nl

– De winnaar van de actie wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze.

– De winnaar van de actie krijgt persoonlijk bericht.

– Wanneer de winnaar geen gebruik wenst te maken van de actie, wordt een nieuwe winnaar aangewezen.

– Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.

Vragen?

Heeft u vragen over de voorwaarden van de winactie, dan horen wij dat uiteraard graag.

Wellicht ook interessant voor u

Afbeelding - Alles in de cloud

Alles in de cloud

Met cloud computing (of: werken in de cloud) beschikt u overal ter wereld over uw data en programmatuur in een zwaarbeveiligde omgeving. Bij Rovecom Zakelijk vertellen ze u er graag over.

Afbeelding - Bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware

Word optimaal ondersteund bij het uitvoeren van uw bedrijfsprocessen met de juiste software. Rovecom Zakelijk geeft al 15 jaar lang advies over de best passende software bij diverse ondernemingen.

Afbeelding - Maatwerksoftware

Maatwerksoftware

Stelt u zich eens voor dat uw businessidee werkelijkheid wordt met de ontwikkeling van een (online) applicatie op maat. Rovecom OpMaat helpt u daarbij. Van idee tot uitvoering. Van begin tot eind en tot ver daarna.

Afbeelding - Back-up

Back-up

Een goed werkende back-up is van levensbelang. Door gebruik te maken van de zogenaamde 3-2-1 back-upregel bent u altijd verzekerd van uw data. Rovecom Zakelijk weet hier alles van.

Rovecom Agri&Food is onderdeel van Rovecom

Rovecom is een bedrijf dat van innovatie haar dagelijkse werk heeft gemaakt. Het bedrijf is gevestigd in Hoogeveen en onderverdeeld in drie activiteiten, die zich allen focussen op hun eigen specialismen en branches. Rovecom Agri&Food ontwikkelt standaard flexibele bedrijfs- en adviessoftware voor de agri- en foodsector. Rovecom OpMaat verbetert bedrijfsprocessen door het toepassen van slimme en op maat gemaakte automatiseringsoplossingen voor de agribusiness. Rovecom Zakelijk bedient de regionale mkb-markt met IT-diensten en bedrijfssoftware.