Menu

Word jij ons nieuwe collega op de afdeling software voor voeradviseurs?

Als er één sector is die bol staat van innovatie en ontwikkelingen, dan is het de agrarische sector wel. Enerzijds omdat de vraag van de consument blijft veranderen, anderzijds door continue wijzigingen in wetten en regelgevingen. Als software- en IT-dienstverlener in de agribusiness is het onze taak daarop in te spelen en dat is precies waar wij goed in zijn. Noviteiten ontwikkelen om de agrarische sector verder te innoveren. Daar wil je onderdeel van zijn!

Over de afdeling

Binnen de afdeling Rovecom voor voeradviseurs werken we dagelijks aan die innovatie. Dit doen wij door het toepasbaar maken van domeinkennis in praktische software voor voerconsultants. Software die speciaal ontwikkeld is voor voeradviseurs, zodat zij op hun beurt alles in huis hebben om het beste voeradvies te kunnen geven aan hun klanten. Wereldwijd. Onze oplossingen zijn standaard van een hoog niveau en daar levert iedereen een grote bijdrage aan. Van ontwikkelaars tot servicedeskmedewerkers en van product owners tot verkopers.

Over jou

Iedereen die bij Rovecom werkt snapt het belang van digitalisering van de sector. Mensen met enerzijds een warm hart voor de belangen van de sector, anderzijds een kritische blik op de toekomst. Op de technologische ontwikkelingen van de sector. Waaronder veel boerenzonen en -dochters, die de praktijk van de sector kennen en met deze achtergrond in staat zijn kennis om te zetten in praktische toepassingen. Deze domeinkennis is een groot wapen van Rovecom. Kom je bij ons werken dan is het handig dat je:

– Kennis hebt van de agrarische sector.

– Hbo- of wo-werk- en -denkniveau hebt.

– Kennis hebt van of een bovenmatige interesse hebt in ICT of op zijn minst een technische aanleg hebt.

– Goede beheersing van zowel het Nederlands als Engels in woord en geschrift hebt, Duits is een pre.

De voorwaarden

Een goede pensioenregeling, een flexibel aantal vakantiedagen, een marktconform salaris, mogelijkheden om thuis te werken en een goede werk-privébalans krijg je sowieso. Daarnaast ben je onderdeel van een informeel en hecht team. Maar werken voor Rovecom is meer dan dat. Het levert ook een bijdrage aan je persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling, sociale vaardigheden en teamgeest. Je krijgt een verantwoordelijke baan, waarin je samen werkt aan de verdere groei van dit innovatieve bedrijf.

Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op en kom een keer een kijkje nemen bij ons in Wageningen of Hoogeveen.

Ja, ik word jullie nieuwe collega!

Vul hiernaast je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Wellicht ook interessant voor u

Afbeelding - Alles in de cloud

Alles in de cloud

Met cloud computing (of: werken in de cloud) beschikt u overal ter wereld over uw data en programmatuur in een zwaarbeveiligde omgeving. Bij Rovecom Zakelijk vertellen ze u er graag over.

Afbeelding - Bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware

Word optimaal ondersteund bij het uitvoeren van uw bedrijfsprocessen met de juiste software. Rovecom Zakelijk geeft al 15 jaar lang advies over de best passende software bij diverse ondernemingen.

Afbeelding - Maatwerksoftware

Maatwerksoftware

Stelt u zich eens voor dat uw businessidee werkelijkheid wordt met de ontwikkeling van een (online) applicatie op maat. Rovecom OpMaat helpt u daarbij. Van idee tot uitvoering. Van begin tot eind en tot ver daarna.

Afbeelding - Back-up

Back-up

Een goed werkende back-up is van levensbelang. Door gebruik te maken van de zogenaamde 3-2-1 back-upregel bent u altijd verzekerd van uw data. Rovecom Zakelijk weet hier alles van.

Rovecom Agri&Food is onderdeel van Rovecom

Rovecom is een bedrijf dat van innovatie haar dagelijkse werk heeft gemaakt. Het bedrijf is gevestigd in Hoogeveen en onderverdeeld in drie activiteiten, die zich allen focussen op hun eigen specialismen en branches. Rovecom Agri&Food ontwikkelt standaard flexibele bedrijfs- en adviessoftware voor de agri- en foodsector. Rovecom OpMaat verbetert bedrijfsprocessen door het toepassen van slimme en op maat gemaakte automatiseringsoplossingen voor de agribusiness. Rovecom Zakelijk bedient de regionale mkb-markt met IT-diensten en bedrijfssoftware.