Menu

Janita: "Bij Rovecom krijg ik de kans om steeds weer wat nieuws te leren. Dit maakt het erg uitdagend en daar houd ik van."

Lees hieronder waarom Janita nog steeds met plezier naar haar werk gaat.

Nieuws - Collega Janita vertelt

Collega Janita vertelt

Naam: Janita van der Vinne
Werkzaam bij Rovecom sinds: 1 april 2012
Opleiding: Agrarische Hogeschool
Afdeling: Klantrelatie & Advies Agri Kennissystemen
Functie: Teamleider Agri Kennissystemen


Het is alweer bijna zes jaar geleden toen ik begonnen ben bij Rovecom. Vanuit mijn vorige baan had ik al ervaring met software in de agrarische sector. Ik wist dus wat klantsupport en doorontwikkeling van software betekende. Maar wat Rovecom juist zo leuk maakt is dat we alle taken met elkaar doen als team. Aan afwisseling geen gebrek.

In kaart brengen van klantwensen

Ik begon met klantsupport op de helpdesk en het in kaart brengen van klantwensen met als doel de software nog beter aan te laten sluiten bij de doelgroep. Daarnaast hield ik mij bezig met kleinere projecten waarmee de bestaande producten verbeterd worden. Later werd ik coördinator van interne zaken, zoals planning en budgetten.

Klantcontact

Als teamleider en lid van het kernteam ben ik verantwoordelijk voor de externe relaties en aansturing van operatie. Ik houd mij bezig met de verkoop van onze software in het buitenland en onderhoud ik de contacten met mengvoerbedrijven die interessant zijn voor Rovecom. Voor deze functie reis ik ook naar het buitenland. Daarnaast ondersteun ik ook nog steeds de helpdesk en geef ik trainingen. Zo blijf ik in contact staan met de klanten en blijf ik op de hoogte van alles wat er leeft bij klanten en in de markt.

Leren

Bij Rovecom krijg ik de kans om steeds weer wat nieuws te leren. Dit maakt het erg uitdagend en daar houd ik van. Er is altijd wel iets om me in vast te bijten, zoals nu het leren van de Duitse taal. Mijn eerste Duitse training heb ik zojuist gegeven.

Vertrouwen

Binnen ons team is ruimte voor verschillende type mensen, iedereen heeft zijn talenten en daar moeten je taken bij passen. Maar het vertrouwen dat Rovecom geeft zorgt er juist ook voor dat je nieuwe dingen durft te doen. Na zes jaar is mijn werk nog steeds geen routine geworden en daarom blijf ik mij enthousiast inzetten. Er zijn nog zoveel ideeën om uit te werken!”

 

Groet,

Janita van der Vinne
Teamleider Agri Kennissystemen

Rovecom Agri&Food

Rovecom Agri&Food is onderdeel van Rovecom

Rovecom is een bedrijf dat van innovatie haar dagelijkse werk heeft gemaakt. Het bedrijf is gevestigd in Hoogeveen en onderverdeeld in drie activiteiten, die zich allen focussen op hun eigen specialismen en branches. Rovecom Agri&Food ontwikkelt standaard flexibele bedrijfs- en adviessoftware voor de agri- en foodsector. Rovecom OpMaat verbetert bedrijfsprocessen door het toepassen van slimme en op maat gemaakte automatiseringsoplossingen voor de agribusiness. Rovecom Zakelijk bedient de regionale mkb-markt met IT-diensten en bedrijfssoftware.