Menu

Maak 3 maanden gratis gebruik van MiMIS

Meld je hieronder aan en lees de voorwaarden

Actievoorwaarden

De volgende actievoorwaarden hebben betrekking op de Beursactie MiMIS, aangeboden door Rovecom Agri&Food.

– De actieperiode loopt van 1 september 2022 tot 1 januari 2023.

– Ieder getekend contract binnen deze actieperiode kan gebruik maken van de actie.

– De actie houdt in dat de gebruiker een licentieovereenkomst afsluit, maar de eerste drie maanden geen licentiekosten verschuldigd is voor het gebruik van de software. De gebruiker gaat pas licentiekosten betalen na de drie maanden proeftijd.

– De gebruiker heeft het recht de licentieovereenkomst binnen de drie maanden proeftijd per direct op te zeggen. ­­­­

– Iedere gebruiker heeft binnen de drie proefmaanden recht op twee uur gratis gebruik van de telefonische servicedesk van Rovecom Agri&Food voor vragen over het gebruik van WerkExpert.

– De gebruiker betaalt voorafgaand aan de proefperiode de kosten voor de implementatie en de reiskosten van onze implementatiespecialist. Deze reiskosten worden altijd berekend vanaf Hoogeveen naar de locatie waar de implementatie plaatsvindt en terug.

– De kosten van de implementatie hangen af van de pakketkeuze van de gebruiker.

– De gebruiker is vrij zijn pakketkeuze, wat inhoudt dat de gebruiker zelf bepaalt met welk pakket hij drie maanden gratis gaat proefdraaien.

– Na het verstrijken van de gratis proefperiode loopt het contract automatisch door en betaalt de gebruiker de vooraf overeengekomen licentievergoeding voor het gebruik van MiMIS.

– Indien de gebruiker besluit binnen de drie maanden te willen stoppen met het gebruik van MiMIS dient dit schriftelijk en voor het verstrijken van de voor de gebruiker geldende actieperiode kenbaar gemaakt te worden door een e-mail te sturen naar naar mimis@rovecom.nl.

Direct aanmelden

Ga zelf aan de slag met MiMIS. Zonder verplichtingen. Pas na drie maanden bepaal je of je verder wil. Laat je gegevens achter en wij regelen het voor je.

Wellicht ook interessant voor u

Afbeelding - Alles in de cloud

Alles in de cloud

Met cloud computing (of: werken in de cloud) beschikt u overal ter wereld over uw data en programmatuur in een zwaarbeveiligde omgeving. Bij Rovecom Zakelijk vertellen ze u er graag over.

Afbeelding - Bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware

Word optimaal ondersteund bij het uitvoeren van uw bedrijfsprocessen met de juiste software. Rovecom Zakelijk geeft al 15 jaar lang advies over de best passende software bij diverse ondernemingen.

Afbeelding - Maatwerksoftware

Maatwerksoftware

Stelt u zich eens voor dat uw businessidee werkelijkheid wordt met de ontwikkeling van een (online) applicatie op maat. Rovecom OpMaat helpt u daarbij. Van idee tot uitvoering. Van begin tot eind en tot ver daarna.

Afbeelding - Back-up

Back-up

Een goed werkende back-up is van levensbelang. Door gebruik te maken van de zogenaamde 3-2-1 back-upregel bent u altijd verzekerd van uw data. Rovecom Zakelijk weet hier alles van.

Rovecom Agri&Food is onderdeel van Rovecom

Rovecom is een bedrijf dat van innovatie haar dagelijkse werk heeft gemaakt. Het bedrijf is gevestigd in Hoogeveen en onderverdeeld in drie activiteiten, die zich allen focussen op hun eigen specialismen en branches. Rovecom Agri&Food ontwikkelt standaard flexibele bedrijfs- en adviessoftware voor de agri- en foodsector. Rovecom OpMaat verbetert bedrijfsprocessen door het toepassen van slimme en op maat gemaakte automatiseringsoplossingen voor de agribusiness. Rovecom Zakelijk bedient de regionale mkb-markt met IT-diensten en bedrijfssoftware.